Wij geven om mens, dier & planeet!

Het leveren van kwalitatief goede vloerkleden heeft onze prioriteit. Dankzij de tijdloze texturen passen onze vloerkleden voor een langere periode in jouw interieur. Daarnaast bieden we een top service om jouw vloerkleed zo lang mogelijk mee te laten gaan. Bij het maken van onze vloerkleden besteden we net zoveel aandacht aan de mensen, de dieren (schapen) en de planeet. 

De mensen die onze prachtige vloerkleden maken moeten dit in fatsoenlijke omstandigheden kunnen doen en daar goed voor betaald worden. Vanaf het moment dat de wol van het schaap wordt geschoren tot het afgewerkte vloerkleed proberen wij alles op een zo duurzaam mogelijke manier te laten verlopen. De schapen moeten een goed leven leiden en de wol wordt pijnvrij van de dieren geschoren. Voor de vloerkleden gebruiken wij voornamelijk natuurlijke materialen zoals wol, sisal, jute en eucalyptus.  Het verfen van de wol wordt gedaan met zo min mogelijk, voor de natuur, schadelijke stoffen. Dankzij de tijdloze texturen passen onze vloerkleden voor een langere periode in jouw interieur. 

Wij zijn voornemens om ons de aankomende jaren te verbeteren op het gebied van energie, drukwerk, verpakkingen en transport. Op deze manier gaan wij ervoor zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk zal worden.